Acuzații din partea grupului PSD-PSRO din Consiliul Local Motru: Gigel Jianu nu își dorește transmiterea în direct a ședințelor de Consiliu Local ci înregistrarea lor de un om numit de dumnealui

In ședința Consiliului Local Motru din 26 ianuarie 2018, Gigel Jianu s-a plâns că nu a mai suportă jignirile și amenințările consilierului PSRo,Ilie Petrescu, motiv pentru care s-a ridicat și  a plecat din ședință, alături de consilierii PNL.

Ilie Petrescu susține, însă, că Jianu a plecat pentru că n-ar fi de acord cu transmiterea LIVE a tuturor ședințelor de consiliu. În plus, ar vrea s-o dea afară pe Gina Stroescu, secretarul primăriei.

Viceprimarul Morega spune că Gigel Jianu s-a comportat copilărește plecând din ședința Consiliului Local și că adevăratul motiv este altul.

”Cel mai mult l-a deranjat că nu ar fi reușit să fie împuternicit să fie sancționat secretarul Primăriei Motru, care refuză să-i semneze proiecte ilegale” declară viceprimarul PSD.

În privința transmiterii LIVE a ședințelor de consiliu local, Morega a declarat  Gigel Jianu nu își dorește transmiterea în direct a ședințelor ci înregistrarea lor de un om numit de dumnealui, pentru a transmite mai tarziu numai părțile care îi convin din ședințe.

sursa Radio Infinit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: