Bărbat din Motru, arestat la domiciliu

Un bărbat din Motru, Gorj, a fost arestat ieri la domiciliu pentru 30 de zile pentru încălcarea repetată a unui ordin de protecție.

Suspectul mai este acuzat de distrugere și violare de domiciliu și se afla sub control judiciar. Întrucât a insistat în încălcarea ordinului de protecție, bărbatul a fost arestat la domiciliu.

După o relație cu un bărbat mai tânăr cu zece ani decât ea, zis ”Calu”, patroana unei firme din Cătunele, o femeie de 46 de ani, a fost nevoită să ceară, sâmbătă, din nou ajutorul polițiștilor, fiind terorizată în continuare de acest bărbat. Ignorând ordinul de protecție, tânărul i-ar fi spart un geam al locuinței și ar fi intrat în casa fostei iubite.

„La data de 6 ianuarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi, prin plângere, de o femeie de 46 de ani, cu privire la faptul că, în acea dimineaţă, fostul său concubin, un bărbat de 38 de ani, ar fi pătruns în locuinţa sa, situată pe raza localităţii, prin spargerea unui geam, iar la cererea femeii, acesta a refuzat să plece, nerespectând ordinul de protecţie, emis la data de 15 octombrie 2017, de Judecătoria Motru.
De îndată, poliţiştii s-au deplasat la adresa reclamantei, ocazie cu care a fost identificat cel în cauză, în interiorul apartamentului, constatându-se încălcarea ordinului de protecţie, prin prezenţa sa în locul respectiv.
În cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii bărbatului, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea hotărârii judecătoreşti, violare de domiciliu şi distrugere”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj. Ulterior, procurorii au dispus măsura controlului judiciar în cazul suspectului.
În octombrie, „Calu” a mai petrecut o seară în arest, după ce ar fi mers la sediul societății fostei iubite și ar fi spart un geam, pentru că femeia nu l-ar fi lăsat să intre în interior. La fața locului au ajuns și polițiștii, care nu au putut însă să-l oprească imediat, pentru că acesta a asmuțit doi câini periculoși pe oamenii legii, în încercarea de a scăpa.
„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care l-a identificat pe bărbat în curtea societății, acesta eliberând în mod voluntar doi câini periculoşi pentru a nu putea fi prins de polițiști”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.
Bărbatul le-a mărturisit jurnaliștilor, a doua zi, că regretă fapta, fiind eliberat de procurori.
”Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, normal. Nu am vrut să fur. Nu a fost răzbunare”, a declarat acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: