Bărbatul care a asmuțit câinii pe polițiști, în arest la domiciliu după ce a spart geamurile de la casa fostei iubite

Gorjeanul care a asmuțit pe polițiști doi câini, în luna octombrie a anului treut, a ajuns în arest la domiciliu. Pe numele acestuia a fost instituit un ordin de restricție întrucât fosta iubită l-a reclamat pe motiv că este agresiv. Bărbatul din Motru a încălcat ordinul, astfel că, săptămâna trecută, a intrat în casa reclamantei, spărgând mai multe geamuri.

Bărbatul care a sfidat hotărârea luată de judecători este acum arestat la domiciliu. La finele anului 2017, acesta a ajuns în atenţia oamenilor legii, după ce a pătruns fără drept într-o societate din Motru, pentru a-i face scandal fostei iubite. La momentul respectiv, femeia a sesizat mediat oamenii legii. Atunci când aceştia şi-au făcut apariţia, bărbatul a eliberat dintr-un ţarc doi câini priculoşi pe care i-a asmuţit pe poliţişti. Imediat după incident i-a fost pus ordinul de restricţie, care ulterior a fost încălcat. Condus din nou în faţa magistraţilor, bărbatului i s-a impus arestul la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Oamenii legii au fost sesizaţi în momentul în care bărbatul a pătruns în casa fostei concubine, deşi aceasta avea ordin de protecţie, emis la data de 15 octombire 2017 de judecătoria Motru. Îngrozită, femeia a pus mâna pe telefon şi a solicitat ajutorul organelor abilitate. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au sesizat faptul că cel în cauză a spart un geam, pentru a pătrunde în interiorul locuinţei. Acesta nu a ţinut cont de insistenţele proprietarei de a părăsi domiciliul.
,,Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi prin plângere de o femeie, de 46 de ani, cu privire la faptul că, în acea dimineaţă fostul său concubin de, 38 de ani, ar fi pătruns în locuinţa sa, situată pe raza localităţii, prin spargerea unui geam, iar la cererea femeii, acesta a refuzat să plece, nerespectând ordinul de protecţie, emis la data de 15 octombrie 2017, de Judecătoria Motru”, a declarat Miruna Prejbeanu,purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

După ce şi-a petrecut 24 de ore în spatele gratiilor, acesta a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. ,,Ca urmare a săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere, prin care a încălcat prevederile ordinului de protecţie, de mai multe ori la rând, poliţiştii din Motru au sesizat instanţa de judecată care a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar, cu arestul la domiciliu, pentru 30 de zile”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Post-ul Bărbatul care a asmuțit câinii pe polițiști, în arest la domiciliu după ce a spart geamurile de la casa fostei iubite apare prima dată în Impact In Gorj.

Source: Impact in Gorj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: