Bărbatul care a lovit un elev în curtea liceului din Peștișani, reținut pentru 24 de ore

Bărbatul de 37 de ani, care a lovit un elev de 14 ani chiar în curtea liceului din Peștișani, a fost  reținut pentru 24 de ore de poliție. Oamenii legii au găsit asupra acestuia un cuți.

„Postul de Politie Peștișani a fost sesizat cu privire la faptul că în curtea Liceului din localitate un bărbat a agresat un elev. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 37 de ani, din localitate, a venit în curtea liceului și a amenințat mai multi elevi, iar pe un elev de 14 ani l-a lovit, pe motiv că au aruncat cu bulgări în fiica sa. La controlul corporal, asupra bărbatului a fost găsit un obiect tăietor. Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. S-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, amenințare, port fără drept de obiecte periculoase”, a comunicat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Post-ul Bărbatul care a lovit un elev în curtea liceului din Peștișani, reținut pentru 24 de ore apare prima dată în Impact In Gorj.

Source: Impact in Gorj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: