Bătrânică deghizată în hoţ. S-a ales cu dosar penal

Situaţie stânjenitoare pentru câţiva poliţişti din judeţul Gorj care au fost nevoiţi să ducă la secţie o bătrână. Aceasta a fost identificată de oamenii legii după ce a furat mai multe produse alimentare şi cosmetice dintr-un magazin din Târgu Cărbuneşti. Bătrâna de 74 de ani s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

În ciuda vârstei înaintate, septuagenara din Târgu Cărbuneşti a dat dovadă de o iuţeală de mână de invidiat chiar şi de hoţii mai tineri, culegând cu repeziciune produsele de pe rafturi şi ascunzându-le sub hainele largi. Femeia a reuşit să pună mâna pe câteva stricle de alcool, dulciuri dar şi produse cosmetice, în valoare totală de 235 de lei. A reuşit cu uşurinţă să iasă din magazin fără să atragă atenţia. Vârsta înaintată a acesteia a fost un atu, fapt ce a făcut-o pe vânzătoarea carea a sesizat organele de poliţie să omită să o treacă pe lista suspecţilor. Camerele de filmat i-au venit de hac câteva ore mai târziu. Aceasta a fost condusă la secţia de poliţie, acolo unde i-a fost întocmit dosar penal. Din fericire, întreg prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

,,Poliţia Oraşului Târgu-Cărbuneşti a fost sesizată de o femeie de 34 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, lucrător gestionar la o societate comercială din localitate, despre faptul că în cursul lunii ianuarie 2018, autori necunoscuţi au sustras de pe rafturi, produse alimentare şi nealimentare în mai multe rânduri. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a efectuat cercetarea locului faptei și activități specifice pentru identificarea autorilor. În urma investigațiilor polițiștii au stabilit că autoarea faptelor este o femeie de 74 ani, din orașul Târgu-Cărbuneşti, care ar fi sustras de pe rafturile societății mai multe sticle cu alcool, dulciuri și produse cosmetice, cauzând un prejudiciu în valoare de 235 de lei. Persoana a fost condusă la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt” a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Post-ul Bătrânică deghizată în hoţ. S-a ales cu dosar penal apare prima dată în Impact In Gorj.

Source: Impact in Gorj

M P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: