Condescu nu scapă de falimentul Pandurilor

Falimentul cerut de administratorul judiciar al Clubului Pandurii ar putea fi acceptat de instanță la următorul termen, stabilit peste două luni. Documentele depuse de fostul președinte, Marin Condescu, pentru analizarea cărora completul de judecată a trebuit, conform legislației, să mai acorde un termen, nu ajută la recuperarea datoriilor de peste 6 milioade de euro.

Surse apropiate anchetei susțin că hârtiile depuse de fostul „boss”, acuzat la rândul lui că s-a înfruptat ani de zile din banii echipei, sunt, de fapt „apă de ploaie”. Sumele pe care le-ar avea de achitat asociații nu pot fi imputate acestora, eventual pot fi scoși din rândul membrilor asociați, conform statutului.

Societatea Consulting V Company, care se ocupă de insolvența clubului, a cerut declanșarea falimentului, invocând datoriile foarte mari. Marin Condescu s-a folosit, la ultimul termen în instanță, de procese verbale ale ședințelor acționarilor, în care se făceau calcule și se stabilea contribuția fiecăruia.

Fostul președinte a obținut, în acest fel, amânarea cu încă un termen, pentru luna martie, când este posibilă admiterea cererii de declanșare a falimentului.

Post-ul Condescu nu scapă de falimentul Pandurilor apare prima dată în Impact In Gorj.

Source: Impact in Gorj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: