IMAGINI cu singurul cabinet de RECUPERARE MEDICALĂ deschis în Motru!

„AD Biokinetic vă așteaptă cu aparatură de ultimă generație și o largă gamă de programe menite să accelereze procesul de recuperare medicală”,

Kinetoterapia este terapie prin mișcare, efectuată prin programe de recuperare medicală ce urmăresc refacerea unor funcții diminuate sau creșterea nivelului funcțional în diverse suferințe, plecând de la exerciții fizice statice și dinamice profilactice, curative și de recuperare. În concluzie, kinetoterapia este benefică pentru creșterea calității vieții și poate fi practicată atât de persoanele cu probleme, cât și de persoanele sănătoase pentru prevenirea unor eventuale afecțiuni ne precizeaza reprezentanții unității medicale.

Câteva patologii care pot fi tratate prin kinetoterapie: lombalgii, mialgii, hernii de disc, accidente vasculare, diferite traumatisme (fracturi, luxații, entorse), spondiloze cervicale și lista poate continua. Toate afecțiunile ce țin de biomecanica aparatului locomotor își pot găsi tratament sau ameliorare la cabinetul AD Biokinetic.

AL.Liliacului Nr.3,Bl.A2,Sc.6,Ap1,Parter
Motru
Telefon 0748 438 351

https://www.facebook.com/Adbiokinetic/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: