Pompierul căutat 20 de ore a fost găsit! Bărbatul se afla în șoc hipotermic

Bărbatul în vârstă de 36 de ani, din judeţul Gorj, care a fost dat dispărut de fratele său, duminică seara, a fost găsit. Acesta plecase de acasă fără să spună unde se duce. Mai mult decât atât, nu şi-a luat nici actele dar nici telefonul mobil, rudelor fiindu-le extrem de greu să dea de urma lui. Aşadar, aceştia au apelat la ajutorul poliţiei. Oamenii legii, împreună cu jandarmii, pompierii dar şi mai mulţi localnici au plecat în căutarea acestuia. După aproximativ 20 de ore, pompierul a fost găsit într-o pădure din Valea Mare, în şoc hipotermic. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ilarion Nicușor Arjocu, de 36 de ani, din comuna Padeș, a fost dat în urmărire la nivel național, după ce a plecat de acasă în mod voit şi nu s-a mai întors. Mai multe echipaje de poliție, pompieri şi jandarmi au făcut căutări în zona localității de domiciliu și în împrejurimi, fiind dispusă și punerea în urmărire la nivel național. Fratele acestuia a alertat organele de poliţie, deoarece de duminică seara nu a mai putut lua legătura cu acesta.

„La data de 14 ianuarie, Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată prin apelul 112 de un bărbat de 40 de ani, din comuna Padeş, cu privire la faptul că fratele său, Arjocu Ilarion Nicusor, de 36 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi jandarmi au efectuat căutări în zona localităţii de domiciliu şi în împrejurimi, fiind dispusă şi punerea în urmărire la nivel naţional. Ulterior, acesta a fost găsit într-o zonă împădurită din Valea Mare. A fost găsit în șoc hipotermic și transportat la spital pt îngrijiri medicale”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

A refuzat să meargă la spital

Duminică, bărbatul a fost trimis acasă de la serviciu, deoarece colegilor li s-a părut că este mult prea abătut. Deşi aceştia au insistat să îl ducă la spital, Nicuşor Arjocu a refuzat, fiind luat pe semnătură de către fratele său care, ulterior, a şi alertat oamenii legii cu privire la dispariţia acestuia. ,,Colegul nostru se afla duminică în tura de serviciu când colegii au observat un comportament mai diferit, faţă de cel pe care îl avea până în prezent. Şeful de tură a sesizat conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă cu privire la acest aspect, luându-se decizia ca acesta să fie înlocuit în serviciu şi transportat la spital. A refuzat internarea la spital, fiind luat sub semnătură de fratele său”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Din fericire, echipele de polițiști, jandarmi și pompieri l-au găsit pe bărbatul din Padeș dat dispărut, în zona împădurită din Valea Mare. Acesta a fost transportat la spital, aflându-se în şoc hipotermic. Urmează ca oamenii legii să stabilească ce l-a determinat să recurgă la acest gest.

Post-ul Pompierul căutat 20 de ore a fost găsit! Bărbatul se afla în șoc hipotermic apare prima dată în Impact In Gorj.

Source: Impact in Gorj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: