Povestea de succes a unui magazin online de șeminee din România. Află despre cine e vorba

Magazinele online reprezintă un model de afacere profitabilă, în special în ultima perioadă, prezentând numeroase avantaje atât pentru antreprenorii care aleg această posibilitate, dar și pentru consumatori de asemenea. Mai ales dacă e vorba de produse ce nu necesită o urgență imediată, clienții preferă sa acceseze un site și să își aleagă de acolo decât să se deplaseze la cel mai apropriat magazin clasic. Acest lucru este preferat și de cei care locuiesc în mediul rural și nu au posibilitatea de a cumpăra anumite lucruri de la magazinele din localitatea respectivă. Cum ar fi de exemplu, un șemineu!

Un magazin online de șeminee este văzut ca un site în care un antreprenor are posibilitatea de a-și prezenta oferta și de o comercializa către publicul larg.

De ce magazin de șeminee online?

Pentru că este mult mai simplu, pentru că aici îmbinând marketing-ul și tehnologia obții rezultate bune mult mai rapid, poți lua sau schimba decizii de la o ora la alta, poți comunica și măsura feedback-ul chiar în timp real. Mereu în afaceri este vorba de bani și timp, lucruri pe care în online le poți economisi la maxim. Da, este mult mai rapid și mai ieftin să-ți dezvolți un magazine de șeminee online, care să-ți ofere expunere națională.

Afacerea care a ales să meargă pe varianta online este PEFOC.ro. Acest lucru nu a întârziat să plaseze afacerea ca fiind un magazin online apreciat de români. PEFOC se diferențiază, mai ales prin profesionalism, personalul calificat, pregătit să vă ofere informațiile necesare îngrijirii și montării diferitelor tipuri de șeminee, sobe pe lemne, termoșeminee, focare sau bioșeminee și a tuturor modelelor de seminee moderne din gama largă de produse, dar și prin prețurile bune la care le puteți cumpăra. Chiar dacă vreți un semineu de decor sau unul pe deplin fucțional, PEFOC are varianta cea mai potrivită. Reprezentanții PEFOC.ro asigură clienții de o mare varietate de șeminee.

Meseriașii PEFOC la zi cu noutățile din domeniul șemineelor

În anul 2017, 30 de companii partenere Pefoc au participat la un training pe parcursul a 3 zile în Cehia, la sediul firmei Hoxter. Participanții au dobandit cunoștințe noi și au descoperit ultimele noutăți în domeniul șemineelor. Meseriașii au învățat sisteme noi de construcție a șemineelor: sisteme cu acumulare de căldură sau sisteme de construcție a șemineelor pe lemne cu căptușeala de șamotă. În plus, aceștia au fost instruiți pentru orice eventuală intervenție sau service oferit în cazul unui șemineu deja montat.

„Poate cu timpul vor înțelege că un magazin online înseamnă în primul rând clienți mulțumiți care se întorc să cumpere de la tine și care te recomadă cu încredere și căldură”- este părerea specialiștilor în șeminee, PEFOC.ro.

Te-ai decis să își cumperi un șemineu pe lemne și ai întrebări sau nelămuriri? Contactează acum echipa PEFOC și ai garantat consultanță gratuită, transport gratuit, focare de șeminee cu garanție de 5 ani și un portofoliu elaborat de produse, de la șeminee pe lemne, termosemineu, coșuri de fum profesionale, focare pe gaz, modele diverse de ușă șemineu și toate accesoriile necesare, la pachet cu toate sfaturile de care ai nevoie. Tu pui PEFOC, iar ei fac TOT!

Post-ul Povestea de succes a unui magazin online de șeminee din România. Află despre cine e vorba apare prima dată în Impact In Gorj.

Source: Impact in Gorj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: