Primăria Târgu Jiu, în război cu proprietarii de dricuri! Adrian Tudor: „Nu ne reprezintă ca imagine”

Edilii din Târgu Jiu au declarat război dricurilor! Reprezentanții primăriei vor măsuri mai stricte pentru patronii de firme mortuare și spun că mașinile care transportă persoanele decedate nu ar trebui parcate la tot pasul, ci în locuri special amenajate. Viceprimarul Adrian Tudor este nemulțumit și de angajații unui mare furnizor de servicii Internet, pe care îi acuză că au transformat Calea Eroilor în parcare.

Problema traficului rutier din Târgu Jiu este arhicunoscută de către toți șoferii, însă, potrivit edililor, orașul are de suferit și din punct de vedere al imaginii. Dricurile parcate la întâmplate le oferă vizitatorilor o experiență macabră atunci când ajung în orașul lui Brâncuși. „Am solicitat în ședința operativă în ultima perioadă și, dacă este nevoie, voi iniția și un proiect de hotărâre de consiliu local prin care să reglementăm mai clar decât este acum parcarea mașinilor de firmă pe raza municipiului Târgu Jiu. Este deranjant că, din orice parte ai intra în acest municipiu, găsești parcate pe domeniul public dricuri. Este o afacere, înțeleg, însă nu ne reprezintă ca imagine genul acesta de mașini. O să vedem ce îmbunătățiri poate primi actualul regulament pentru a rezolva această problemă. Un regulament de acest gen trebuie să stea 30 de zile în dezbatere publică, mai ales că vorbim și despre cuantumul amenzilor”, a declarat viceprimarul Adrian Tudor.

„O parte a Căii Eroilor este transformată în parcare”

O altă problemă o reprezintă, în opinia viceprimarului Adrian Tudor, numeroasele mașini parcate chiar pe Calea Eroilor de către angajații RCS-RDS. Edilul este hotărât să scape orașul și de zecile de TIR-uri oprite la intrările în oraș. „Este deranjant că o parte a Căii Eroilor este transformată în parcare pentru mașinile unui operator de Cablu TV-Internet, care nu înțelege că, potrivit legii și hotărârilor de consiliu local, trebuie să își asigure o parcare pentru aceste mașini. De asemenea, Târgu Jiul a devenit pe de-a întregul parcare pentru TIR-uri și remorci foarte mari. Aș vrea să vin cu o ideea către mediul privat – să caute o variantă de a înființa parcări pentru astfel de TIR-uri și remorci pe raza municipiului Târgu Jiu. Bineînțeles, și Primăria poate identifica un astfel de teren”, a mai adăugat viceprimarul Tudor.

Post-ul Primăria Târgu Jiu, în război cu proprietarii de dricuri! Adrian Tudor: „Nu ne reprezintă ca imagine” apare prima dată în Impact In Gorj.

Source: Impact in Gorj

M P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: