Primarul Romanescu, de partea lui Paraschiv în scandalul cu Berca. „Țin enorm la Mihai”

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care ocupă și funcția de președinte al organizației municipale Târgu Jiu a PNL, pare să fie de partea lui Mihai Paraschiv în conflictul generat de alegerea unui nou prim-vicepreședinte al organizației. Romanescu a avut cuvinte de laudă la adresa acestuia: „Mihai Paraschiv este un liberal, unul dintre cei mai importanți membri ai Partidului Național Liberal și eu, ca primar, am nevoie de experiența lui și de imaginea bună pe care o are”.

Ce îi răspunde Romanescu lui Vâlceanu

La începutul săptămânii trecute a fost ales un nou prim-vicepreședinte al organizației municipale a PNL, după ce consilierul local Daniela Vulpe a ocupat postul de director al unei școli din Târgu Jiu și a devenit, astfel, incompatibilă și a preferat să candideze. Eduard Berca i-a propus lui Mihai Paraschiv să candideze pe acest post, dar atunci când s-au desfășurat alegerile și anunțat candidatura și Victor Pârvulescu, iar Berca a preferat să nu voteze cu niciunul dintre cei doi candidați. În final, în funcția de prim-vicepreședinte a fost ales Victor Pârvulescu, un pensionar, iar Paraschiv i-a acuzat pe Berca și Robert Ciocioi secretarul organizației, de faptul că au pus la punct o mascaradă și că i-au înfipt cuțitul în spate. Mihai Paraschiv și-a dat, apoi, demisia din Biroul Permanent Local din care făcea parte.

Deputatul Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj, i-a cerut lui Romanescu să ia măsuri. „O să fac o analiză cu privire la ceea ce s-a întâmplat în cadrul organizației municipale. În cazul în care constat că nu a fost respectat statutul, atunci o să iau măsurile necesare care sunt prevăzute“, a răspuns Marcel Romanescu.

Între, timp, Mihai Paraschiv a fost eliminat din rândul comunicatorilor partidului. „O să am o discuție cu domnul Dan Vâlceanu cu privire la eliminarea sa din rândul persoanelor abilitate să comunice din partea PNL. Eu știu că și-a făcut mereu datoria la toate emisiunile la care a fost prezent”, a precizat Romanescu.

„Sper să găsesc o soluție pentru a rămâne alături de mine”

Mihai Paraschiv se bucură de susținerea primarului Marcel Romanescu. „Orice demisie este o pierdere, mai ales a unuia dintre cei mai importanți oameni pe care-i am în organizația municipală. Țin enorm la Mihai și sper să găsesc o soluție pentru a rămâne alături de mine în toată această perioadă”, a precizat Romanescu.

Post-ul Primarul Romanescu, de partea lui Paraschiv în scandalul cu Berca. „Țin enorm la Mihai” apare prima dată în Impact In Gorj.

Source: Impact in Gorj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: