Romanescu a definitivat proiectul bugetului pe anul 2018. „ În Consiliul Local ne putem aștepta la foarte multe“

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, va prezenta în perioada următoare Consiliului Local proiectul de hotărâre privind bugetul municipiului pentru acest an.

Edilul șef se așteaptă ca proiectul de buget să sufere anumite modificări după ce va fi analizat și votat de către consilierii locali, unde PSD, ALDE și PSRO formează o alianță majoritară: „Noi o să venim cu o propunere. În Consiliul Local ne putem aștepta la foarte multe lucruri. Sumele nu sunt suficiente pentru niciuna dintre direcțiile cu care am avut discuții, dar nu vom putea niciodată să alocăm la unii foarte mult, iar la alții să nu alocăm nimic“, a precizat Romanescu.

Viceprimarii, la ședințele pentru buget

Primarul Romanescu a precizat că speră să beneficieze și de sprijinul viceprimarul PSD: „O să avem discuții în Consiliul Local și sper că proiectul ca proiectul să treacă așa cum îl propunem, ținând cont de faptul că am avut două discuții la care au participat și cei doi viceprimari cu directorii din cadrul Primăriei Târgu Jiu, pentru a ne putea contura o imagine asupra bugetului pe care îl vom avea în anul următor“.

Post-ul Romanescu a definitivat proiectul bugetului pe anul 2018. „ În Consiliul Local ne putem aștepta la foarte multe“ apare prima dată în Impact In Gorj.

Source: Impact in Gorj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: