Un bărbat din Gorj a fost prins de polițiștii conducând deși avea permisul suspendat de 47 de ori.

Evenimentul a avut loc în data de 27 ianuarie, pe DN 14. Polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Ruși de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din jud. Gorj.

”În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat după ce, în ultimii 10 ani, a fost depistat conducând cu permis necorespunzător categoriei sau cu dreptul de a conduce suspendat de nici mai mult, nici mai puțin de 47 de ori”, explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, scrie Turnul Sfatului.

Polițiștii sibieni i-au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

Cum a fost posibil?

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al județului Sibiu au explicat pentru Turnul Sfatului că bărbatul în cauza s-a putut urca de fiecare data la volan pentru că pedepsele pentru asemenea fapte sunt prea blânde. Și de fiecare dată când a fost prins bărbatul a urmat calea legală și a redobândit calitatea de ”șofer”.

Post-ul Un bărbat din Gorj a fost prins de polițiștii conducând deși avea permisul suspendat de 47 de ori. apare prima dată în Impact In Gorj.

Source: Impact in Gorj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: